Skapad av & Inlämnad under Kosttillskott nyheter, Proteinbars.

Star Nutrition Good life Banana bliss

En av sveriges kanske mest populära billiga proteinbars- prisbelönta Star Nutrition Goodlife finns nu i en ny smak. Den nya smaken för Goodlife heter Banana Bliss och är en kombination av mjuk skumbanan doppad i mörk choklad. Star Nutrition är bra på att släppa goda nya smaker för Goodlife och du har tidigare kunnat läsa här om när de släppte smakerna Nutty Peanut och Blueberry delight.

Jag gillar den liknande billiga proteinbaren med konkurrenten Body Science Protein Meal Chocolate/Banana och även Goodlife är en av mina favoriter när det kommer till proteinbars, så jag kommer definitivt att testa den här nya smaken förr eller senare. Kanske dyker det även upp en recension av den här inom kort?

Star Nutrition Goodlife kostar i skrivande stund 13 kr/st hos Gymgrossisten eller så kan du köpa en hel låda med 15 stycken för endast 149 kr. Är inte skumbanan med mörkchoklad i stil med det du hittar bland lösviktsgodiset din favoritsmak, så finns Goodlife i mängder med andra smaker där du säkert kan hitta just din favorit. Varför inte prova att beställa en av varje?

Till Gymgrossisten >>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.