Här hittar du billiga kosttillskott för fettförbränning.

Naturlig fettförbränning

Många kämpar mycket med att minska sin övervikt och just att bli av med fettet kan ibland ta längre tid än man tror. Vad man måste tänka på när man vill minska kroppsfettet är att förstå hur det hänger ihop och en enkel tanke om hur födoämnens funktion ger olika energier i kroppen. Viktigt att förstå i det hela är att våra kroppar fungerar olika vilket alltid ger olika resultat. Därför är ett hjälpmedel att rekommendera. Tanken med ett hjälpmedel är att ge kroppen extra hjälp, t.ex. de som har svårare med fettförbränning kommer att få en bra start och öka motivationen. För den som har lättare att gå ner i vikt kan ett hjälpmedel få kilon att rinna av.

Fettförbränning och födoämnen

För att räkna ut vad som är plus och minus med den mat du äter behöver du inte kunna matematik. En liten ändring kan ge positiva effekter och när ämnesomsättningen ökar leder det till den önskade fettförbränningen. I grunden har vi tre olika energiformer som kroppen arbetar med.

  • Fett – Denna form av energi vill vi ofta bli av med. Fettet är en stabil form av energi med lång hållbarhet, just därför föredrar kroppen att lagra den i denna form. Men att förbränna fettet gör inte kroppen innan kroppens reserver av snabb energi är slut.
  • Kolhydrater – Kroppens snabba energier som du får i dig genom att äta pasta, bröd, potatis, socker och mat som innehåller mycket stärkelse. När kroppen har slut på energi i form av kolhydrater börjar den med fettförbränning. Överskott av kolhydrater kan kroppen förvandla till fett.
  • Protein – Detta är kroppens byggstenar och kan inte lagras av kroppen, för att omvandla protein till fett behöver kroppen mer energi än omvandlingen av kolhydrater vilket gör att kroppen undviker att omvandla proteiner till fett. Nu kanske du börjar se kopplingarna.

Starta din fettförbränning

Kavla upp ärmarna, ja det är nödvändigt, för du måste öka din aktivitetsfaktor och känna en liten brännande puls. Men det är lite klurigt, det enda forskningen är överens om är att du behöver röra dig. Däremot finns det många olika bud på hur länge du ska hålla ångan uppe. Allt ifrån 8-60 min eller längre. Så vad är rätt? Allt är rätt men anpassa det efter din situation och gör det i olika tempo. Har du 60 min att träna, välj ett tempo som passar för dig den tiden du ska träna.

Hur fungerar ett hjälpmedel för fettförbränning?

Ett hjälpmedel ska stötta kroppen i någon av de olika energiformerna men samtidigt inte skada kroppen på sikt. Farliga ämnen är efedriner som börjar förbjudas p.g.a hälsorisken, även koffeiner bör undvikas för att slippa möjliga bieffekter. Bästa rådet är att du provar dig fram med t.ex. ett naturmedel då kroppen kan få en bra skjuts i rätt riktning utan att det stör balansen.

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Nya undersidor: Fettförbränning och StratZol
  2.  Beach 2011 Extreme tillbaka hos Gymgrossisten på begäran
  3.  20% rabatt på hela Star Nutrition-sortimentet hos Gymgrossisten - Billigt Kosttillskott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.