Driven Sports Craze

Driven Sports Craze

Craze från Driven Sports är en av de mest populära pre-workout-produkterna/prestationshöjarna just nu. Craze har en helt unik formula som tar din träning till nya nivåer. Craze ger dig ökad fokus, en känsla av eufori, kontroll, energi samtidigt som du inte får någon krasch efter träningspasset.

Jag provade själv Craze i samband med ett tungt gympass efter jobbet och istället för att känna mig lite lätt zombie som vanligt så var jag klar och fokuserad och en äkad militärpress som jag var lite osäker på innan flög nästan upp. Efter det vanliga passet hade jag fortfarande energi över så jag la till några extraövningar. Kommer du tillbaka efter en lång svacka eller förkylning och behöver den extra pushen så kan Craze nog vara väldigt effektivt.

Dosering

Craze säljs i burkar på 239 gram för runt 399 kr och finns i smakerna Candy Grape. En burk räcker till cirka 45 skopors doseringar. 1-2 skopor av Craze blandas med 2-3 dl vatten och dricks 30-45 minuter före ett träningspass. Börja med en skopa per dos för att känna av din toleransnivå och öka vid behov till 2 skopor, men överskrid aldrig rekommenderad maxdos på 2 skopor inom en 24 timmars-period.

Innehåll per skopa

  • Vitamin C (Asorbic Acid) 250mg (417% RDI)
  • Kinesis™ Proprietary Blend 4,580mg
  • Kreatin monohydrat
  • Trimetylglycin (aminosyra)
  • Citrullin (aminosyra)
  • Dendrobex™ (Dendrobium-extrakt från växtens stjälk, koncentrerad för alkaloid-innehåll inkluderande Dendrobine, Dendroxine, Dendramine, Dendrobine, B-Phenylethylamine, N,N-Dimethyl-B-Phenylethylamine And N,N-Diethyl-B-Phenylethylamine)
  • B-Phenylethylamine HCl
  • Citramine™ (Citrus Reticulata-extrakt, frukt, koncentrerad för N-Methyltyramine innehåll)
  • Caffeine Anhydrous (koffein i pulverform)
  • Övriga ingredienser: Citronsyra, Äppelsyra, Naturliga och artificiella smaker, Sukralos, Acesulfamkalium (sötningsmedel), FD&C Red #40 (färgämne), FD&C Blue #1 (färgämne)

Craze och doping

Craze är varken narkotika- eller dopingklassad men produkten kan ge felaktigt utslag på amfetamin metaamfetamin vid immunanalystest med låg specifitet inför tävling. Därför bör du inte ta Craze tätt inpå om du är en tävlande atlet och vara försiktig om du till exempel arbetar inom säkerhet där drogtester kan förekomma.

Butiker med Driven Sports Craze:

Butik Pris Leveranstid
Gymgrossisten 399 kr 2 – 4 arbetsdagar
Sportkost 399 kr 2 – 3 arbetsdagar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.