Skapad av & Inlämnad under Kosttillskott nyheter.

Chained Nutrition BCAA 12:1:1 Hardcore

Svenska kosttillskott-märket Chained Nutrition lanserade nyligen mass gainern Mass Hardcore med över 1 000 kalorier per portion, nu är de tillbaka med ännu en produkt kallad BCAA 12:1:1 Hardcore. Namnet har denna blandning med aminosyror fått av dess 12:1:1-förhållande mellan leucin, valin och isoleucin.

Med 7,2 gram BCAA per portion så är det tanken att Chained Nutrition:s nya BCAA-produkt likt andra kosttillskott med detta innehåll, ska stimulera muskeltillväxt och motverka muskelnedbrytning – med skillnaden att BCAA 12:1:1 Hardcore har ett mer attraktivt förhållande mellan de olika aminosyrorna än andra konkurrenter och är dessutom förstärkt med glutamin. En annan skillnad med Chained Nutrition är att detta är en billig BCAA där många konkurrerande märken kan ta upp till flera hundralappar mer för en burk med motsvarande innehåll.

Chained Nutrition BCAA 12:1:1 Hardcore förpackning

Chained Nutrition:s nya produkt är i pulverform och kommer i en förpackning på 320 gram vilket räcker till ca 30 portioner. Den finns i de tre smakerna Mango, Peach och Pear och har just nu ett introduktionspris fram till 7/7 hos Gymgrossisten där du får en burk för endast 186 kr med ordinarie pris 249 kr.

Så är du ute efter att öka din träning nu för att få bättre resultat under utomhuspassen eller skulptera fram det sista för att visa på stranden när solen väl är framme – passa på att ta en titt på BCAA 12:1:1 från Chained Nutrition!

Till Gymgrossisten >>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.