Skapad av & Inlämnad under Kosttillskott nyheter, Protein.

Chained Nutrition Mass Hardcore

Kosttillskott-märket Chained Nutrition har introducerat en mängd nya produkter i år och nu är det dags igen med Chained Nutrition Mass Hardcore. Mass Hardcore är en gainer riktad för dig som har väldigt svårt att gå upp i vikt (en s.k. hard gainer), eller av någon annan anledning snabbt behöver få i dig en stor mängd kalorier, för denna gainer innehåller över 1 000 kalorier per portion! En portion av Mass Hardcore kräver hela 7 skopor pulver som blandas i en halvliter vatten efter träning. Behöver du ännu mer kalorier under dagen rekommenderar Chained Nutrition att du kompletterar med ännu en portion som mellanmål under dagen, men då är du nästan uppe i det dagliga rekommenderade kaloribehovet för en mindre aktiv man!

Förutom den närmast galna kalorimängden per portion så innehåller denna billiga gainer även beroende på smak 52-56 g protein per portion, 3-5 g fett och 203 – 216 g kolhydrater.

Chained Nutrition Mass Hardcore kommer i en massiv påse på 7,1 kg och de räcker till ca 25 doseringar vid rekommenderad dos med 7 rågade skopor. Den finns i smakerna Chocolate, Cookies & cream och Vanilla och kostar fram till 5:e juli endast 479 kr hos Gymgrossisten. Efter det kommer den att kosta ordinarie pris 639 kr så om du sitter där hemma och behöver rivstarta din viktuppgång eller har svårt att få i dig massa mat, ta en titt på Mass Hardcore!

Till Gymgrossisten >>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.