Skapad av & Inlämnad under Kosttillskott nyheter.

Star Nutrition Slow Carbs

För lite över en månad sedan introducerade kosttillskott-märket Star Nutrition den nya produktlinen Star Nutrition Hers, med kosttillskott speciellt riktade för tjejer. Nu har de introducerat en ny produkt i originalmärket Star Nutrition kallad Slow Carbs. Likt namnet antyder så handlar det om långsamma kolhydrater, närmare bestämt om den varumärkesskyddade sorten Palatinose. Palatinose är en kolhydrat som ska erbjuda ren energi och fylla dina glykogendepåer utan att påverka matsmältning, mage och tänder negativt. Dessa långsamma kolhydrater har ett lågt glykemiskt index (GI) och tas upp i en mer jämn och långsam takt av kroppen vilket gör att du får en mer jämn blodsockerkurva under dagen.

Slow Carbs ska vara särskilt bra för dig som vill kolhydratuppladda inför träning eller tävling, både inom styrka och kondition och förutom det så kan du även använda pulvret istället för vanligt socker i din matlagning för att göra den nyttigare.

Du kan läsa mer om Star Nutrition Slow Carbs hos Gymgrossisten som just nu ger dig en påse på 1 kg för 89 kr. Pulvret blandas i dryck eller strös över mat och innehåller 100% kolhydrater av typen Palatinose (isomaltulos) som bryts ner till glukos och fruktos.

Till Gymgrossisten >>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.