Skapad av & Inlämnad under Kosttillskott nyheter.

Star Nutrition Hers
Det händer mycket nu inom kosttillskott så som kampanjer inför sommaren hos Gymgrossisten och rabatter hos Bodystore. Ännu större är att Star Nutrition har introducerat ett nytt systermärke; Star Nutrition Hers. Det nya märket för kosttillskott är likt namnet antyder, riktat för kvinnor där annars många kosttillskott ofta marknadsförs för män (förutom t.ex. Fit & Smart då).

Star Nutrition Hers har flera produkter som påminner om motsvarande hos Star Nutrition, men förutom en rosa-lila förpackning så är även innehållet anpassat till kvinnors kaloribehov och optimerat för de typer av vitaminer och mineraler som kvinnor kan ha större behov av än män. I Star Nutrition Hers utbud hittar du produkter som:

  • Amino BCAA
  • Lean Protein Bar
  • Everyday Essentials
  • Kre-Alkalyn Power Caps
  • Lean Recovery
  • Lean Protein

Star Nutrition Hers Lean Protein

Star Nutrition Hers Lean Protein Bar

Star Nutrition Hers känns som ett märke som fyller ett utrymme på en marknad som annars riktar sig mycket till män och marknadsförs med gigantiska bodybuilders, vilket lätt kan avskräcka kvinnor som nödvändigtvis inte är ute efter att lägga på sig massa – utan mer vill hålla sig i trim. Märket säljs likt originalet Star Nutrition hos Gymgrossisten.comoch Bodystore.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.