Skapad av & Inlämnad under Prestationshöjare/PWO, Protein, Rabatter.

20% rabatt på kosttillskott från märket Mutant hos Proteinbolaget veckan ut

Igår kunde du läsa om att nätbutiken Topformula erbjuder 15% rabatt på alla kosttillskott de har. Kände du att det var trevligt, men att det skulle vara kul med en rabatt på kosttillskottmärket Mutant istället? Vilken tur, för Proteinbolaget ger dig 20% rabatt på alla kosttillskott från Mutant!

Mutant Nutrition producerar kosttillskott för seriösa utövera och är enligt beskrivningen hos Proteinbolaget, förstahandsvalet för tusentals bodybuilders och kraftsportsutövera världen runt. Namnet Mutant och de extrema namnen för kosttillskotten återspeglas även i Mutant:s ordspråk ”Leave Humanity Behind”.

I rabatten hittar du bland annat det kosttillskottet jag förknippar mest med Mutant, deras mass gainer Mutant Mass, men också rabatt på Mutant Creakong (kreatinet som Gymgrossisten hade rabatt på förra veckan), Mutant Test och Mutant Whey.

Rabatten på Mutant hos Proteinbolaget gäller veckan ut och du behöver ingen rabattkod för det, utan det är redan aktiverat i nätbutiken när du kliver in. Så om du känner att det är dags att ”mutera” din kropp med mer muskelmassa nu under hösten, passa på och besök Proteinbolagets kampanj!

Till Proteinbolaget >>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.