Skapad av & Inlämnad under Rabatter.

20-50% rabatt på kreatin kosttillskott hos Gymgrossisten

Nu börjar hösten anlända till Sverige och då är det kanske trevligare att träna på inomhus i gymmet än att vara ute i löparspår eller träna vid utegym. Och vad finns inne på inomhusgymen? Tunga vikter och motionsmaskiner. Vad är ett exempel på kosttillskott som hjälper din kropp att frigöra mer energi för att orka pressa ut lite extra från detta? Kreatin!

Gymgrossisten har nu en kampanj som ger dig hela 20 – 50% rabatt på kosttillskott med kreatin och i bland de rabatterade produkterna i kampanjen hittar du billigt kreatin så som Star Nutrition Creatine Monohydrate, Chained Nutrition Kre-Alkalyn Hardcore, Mutant CreaKong och Optimum Nutrition Creatine Powder. Särskilt billiga är Chained Nutrition Kre-Alkalyn Hardcore där du får två burkar för priset av en!

Gymgrossisten hade tidigare en rabatt på billiga PWO:er och har även nu till hösten flera fina erbjudanden på kosttillskott som whey, gainers och lite annat för att rivstarta din höstträning. Så ta en titt hos Gymgrossisten nu innan just det kosttillskottet du behöver för din träning går tillbaka till ordinarie pris igen!

Till Gymgrossisten >>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.