Skapad av & Inlämnad under Protein, Rabatter.

Protein på köpet när du köper Optimum Nutrition Serious Mass hos Svenskt kosttillskott

Svenskt kosttillskott har nu ett erbjudande i deras nätbutik där du får en påse Whey på köpet om du köper Serious Mass från Optimum Nutrition. Serious Mass är en gainer för dig som snabbt behöver få i dig extra näring och innehåller hela 1250 kalorier med 250 gram kolhydrater och 50 gram protein per portion! Som om det inte vore nog så skickar Svenskt kosttillskott med whey-proteinet 100% Gold Standard Whey, också det från Optimum Nutrition – på köpet.

Serious Mass finns i smakerna choklad, jordgubb, banan och vanilj och 100% Gold standard Whey i choklad, vanilj och jordgubb. Påsen för Serious Mass är på närmare 5,5 kg och räcker till 16 portioner om du tar dem enligt den seriöst massbyggande doseringsinstruktionen. Påsen med 100% Gold Standard Whey som du får med på köpet är 450 gram.

Kombinationen mass gainer och whey kostar endast 579 kr med ordinarie pris 718 kr. Så känner du att du har lite extra svårt att lägga på dig vikt och massa eller att du har ett högt energibehov men inte orkar trycka i dig massor med mat, ta en titt på Svenskt kosttillskott:s erbjudande!

Till Svenskt Kosttillskott >>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.