Skapad av & Inlämnad under Prestationshöjare/PWO.

Upp till 50% rabatt på PWO kosttillskott hos Gymgrossisten

PWO:s, även kända som pre-workout och prestationshöjare innehåller olika ingredienser för att göra dig piggare och mer fokuserad inför ett träningspass. Detta gör att du orkar lyfta lite tyngre eller fler gånger, springa lite längre och snabbare eller vad du nu gör för prestation – till och med om du bara sitter still och utför något som kräver extra koncentration. Vanliga ingredienser i PWO:s kan vara koffein, beta-alanin, ginseng, kreatin monohydrat, olika vitaminer och mineraler.

Mindre vanligt numera bland populära prestationshöjare är dopingklassade ämnen som till exempel DMAA (metylhexanamin) som tidigare fanns i den populära PWO:n Jack3d från USPlabs. Metylhexanamin är för övrigt samma ämne som hockeyspelaren Victor Ekarv i Luleå nyligen blev avstängd för efter att ha fastnat i ett dopingtest, fast han enligt honom inte kände till att ingrediensen fanns med i kosttillskottet han köpte i en butik i Luleå. De flesta tillverkarna av kosttillskott av den här typen försöker numera undvika ämnen som fortfarande är lagliga vid träning men som kan klassas som doping vid tävling för de vill att idrottare ska kunna känna sig trygga med att använda kosttillskotten hela tiden.

Hur som helst får du just nu upp till 50% rabatt på utvalda PWO kosttillskott hos Gymgrossisten. I deras kampanj hittar du bland annat produkter som Swedish Supplements The Butcher, Star Nutrition Intensity Power, MuscleTech Neurocore och Swedish Supplements F#cked Up Halo Edition. Kampanjen för de billiga PWO hos Gymgrossisten pågår veckan ut så passa på nu!

Till Gymgrossisten >>

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.