Skapad av & Inlämnad under Kosttillskott nyheter, Protein.

Star Nutrition Whey-80 Christmas flavor

Nu börjar tiden gå snabbt och julen står inför dörren. Ett riktigt jultecken för alla fantaster av Gymgrossisten är deras nya smaker som de ibland släpper för populära kosttillskott lagom till julfirandet. Nu bjuder de på Star Nutrition Whey-80 Christmas Flavor i begränsad upplaga. Denna julsmak av det populära vassleproteinet har en smak av pepparkaka, julkryddor och en touch av apelsin.

Så vill du ha lite extra julkänsla varje gång du skickar i dig ditt protein och ge dig extra motivation att kötta på lite extra i kompensation för de kommande julborden – så är kanske Whey-80 Christmas Flavor något för dig! En påse på 1 kg med Whey-80 Christmas Flavor kostar 159 kr hos Gymgrossisten och i skrivande stund finns den inte i 4 kg storlek, antagligen så testar Gymgrossisten mottagandet av smaken lite innan de slår på stora trumman med större förpackningar.

Du har väl förresten inte glömt bort att även ta en titt på kampanjen den här veckan som ger dig 100 kr i rabatt med rabattkod på träningskläder hos Gymgrossisten?

Till Whey-80 hos Gymgrossisten >>

Ett Svar till “Star Nutrition släpper Whey-80 Christmas Flavor i begränsad upplaga”

  1. Karin Koraca

    Hej vill gärna beställa 1 kg christmas Flavour Star Nutrition Whwy -80, men kan inte hitta den bland smakerna att beställa..
    Med vänlig hälsning Karin

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.