Skapad av & Inlämnad under Kosttillskott, Kosttillskott nyheter, Vitaminer & mineraler.

Star Nutrition har nu släppt en ny produkt kallad Vitamin D3 vilket innehåller precis vad namnet antyder. Har du någonsin hört att man ska ut i solen en stund för att få vitaminer? Då är det Vitamin D som menas, en vitamin som bildas i huden när den exponeras för solens UV-strålning och det är något vi i det kalla Sverige ofta får för lite av. Vitamin-D finns naturligt i mat som ägg, fet fisk och mejeriprodukter berikade med vitaminer och äter du inte så mycket av dessa på grund av allergi eller att du är vegan så kan Vitamin D3 verkligen vara något värt att prova.

Vitamin-D är en fettlöslig vitamin som bland annat bidrar till att bevara ett normalt immunförsvar, normal muskelfunktion och ett starkt skelett. Star Nutrition:s Vitamin D3 innehåller hela 2 000 IU (50 μ) vitamin D3 per tablett, vilket är 1 000% av RDI. Vitamin D3 tas en tablett om dagen i samband med måltid.

En burk innehåller 120 tabletter, vilket räcker i tre månader enligt rekommenderad daglig dos och kostar 79 kronor hos Gymgrossisten .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.