Skapad av & Inlämnad under Kosttillskott, Kosttillskott nyheter, Protein.

Svenska Star Nutrition ligger inte direkt på latsidan när det gäller att utveckla deras produkter nuförtiden. Nyligen släppte de en ny förpackningsdesign för flera av deras produkter och nu har de släppt kosttillskotten Beta-alanine och D-Aspartic Acid.

Beta-alanine är ett kosttillskott i form av pulver med aminosyror som höjer din mjölksyratröskel. Beta-alanin är en aminosyra som behövs i din kropp för att upprätthålla dess nivå med karosin i musklerna. Karosin är ett naturligt ämne som buffrar mjölksyra och upprätthåller rätt pH-balans för bästa muskelarbeta. Tar du extra beta-alanin som kosttillskott så förbättrar du nivåerna av karosin i musklerna och minskar mängden mjölksyra under din träning, vilket gör att du orkar träna hårt längre.

Star Nutrition:s Beta-alanine doseras med en halv skopa pulver i vatten 1-2 gånger om dagen på tom mage. Förpackningen innehåller 500 g (153 portioner) och kostar 229 kronor hos Gymgrossisten.

Till Star Nutrition Beta-alanine hos Gymgrossisten >>

D-Aspartic Acid – eller DAA är även det ett kosttillskTill Star Nutrition Beta-alanine hos Gymgrossisten >>ott i pulverform bestående av aminosyran D-asparaginsyra. Denna viktiga aminosyra spelar en central roll i bevarande av normal testosteron och LH-produktion (luteiniserande hormon) som i sin tur stimulerar testosteronproduktion. Ett tillskott av DAA har i vetenskapliga studier gett en klar ökning av LH så som testosteronnivåer.  Testosteron är en hormon som påverkar kroppens muskeltillväxt, välmående, könsdrift, skelett och immunförsvar.

Star Nutrition D-Aspartic Acid doseras med en kvarts skopa två gånger per dag, en gång på morgonen och en gång på kvällen före sänggående och blandas med vatten. En burk DAA på 250g räcker i 78 dagar och kostar 239 kronor hos Gymgrossisten.

Till Star Nutrition D-Aspartic hos Gymgrossisten >>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.