Skapad av & Inlämnad under Kosttillskott nyheter, Protein.

Star Nutrition Protein Pancake Mix

Älskar du pannkakor men tycker att det lätt blir lite väl mycket socker och tomma kalorier? Svenska Star Nutrition har nu lösningen med deras nya kosttillskott Star Nutrition Protein Pancake Mix. 

Denna mix för proteinpannkakor innehåller hela 60% protein, är en källa till fibrer samtidigt som den har en delikat smak av traditionell pannkaka. Du kan både göra tunna crepes-liknande pannkakor som tjocka amerikanska pannkakor med Protein Pancake Mix.

Lagar du dina proteinpannkakor enligt instruktionerna på påsen så ger varje portion på 3-6 pannkakor upp till 30 gram protein av hög kvalitet, men under 200 kalorier och helt fritt från tillsatt socker. För att laga pannkakor med Star Nutrition:s nya mix behöver du bara blanda pulvret med vatten och tillsätta olja eller smör för stekningen.

Star Nutrition Protein Pancake Mix finns i påsar om 1 kg och kostar just nu 191 kr i kampanjpris som fortsätter till 7/9 då det ser ut som att en påse kommer att kosta 239 kr istället.

Så passa på att skaffa snabbare och nyttigare pannkakor innan erbjudandet är över! Nyttigare sirap eller sylt får du dock lösa på egen hand.

Till Gymgrossisten >>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.