Skapad av & Inlämnad under Kosttillskott, Kosttillskott nyheter, Prestationshöjare/PWO.

Gymgrossisten väljer att återkalla PWO:n Craze från Driven Sports under utredning om den innehåller dopingklassade ämnen

Gymgrossisten väljer att återkalla PWO:n Craze från Driven Sports under utredning om den innehåller dopingklassade ämnen

Gymgrossisten återkallade här om dagen den populära pre-workoutprodukten Craze från Driven Sports. Anledningen till återkallelsen är att Craze befaras innehålla dopingklassade ämnen vilket kan ge utslag i dopingtester inför tävlingar. Kosttillskottet utreds nu av SKL (Statens kriminaltekniska laboratorium) för att se om det stämmer och Gymgrossisten har återkallat Craze i väntan på resultaten. I och med återkallelsen så erbjuder Gymgrossisten dig att få pengarna tillbaka om du bestämmer dig för att skicka tillbaka den Craze du beställt av Gymgrossisten till dem.

För dig som sitter på en eller flera burkar Craze (kanske från Gymgrossistens påskrea för Craze nyligen?) så är det viktigt att veta att du inte har något olagligt hemma då det är en skillnad på narkotikaklassat och dopingklassat som nu Craze utreds för att se om dem är.

Anledningen till misstankarna tros vara ingrediensen N-etyl-1-fenyl-2-bytylamin som påminner en del om metaamfetamin och därför kan riskera att ge utslag i dopingtester för drogen.

Men är du en tävlande atlet och kan testas före en tävling så kan det vara värt att vara på den säkra sidan och byta till en annan PWO tills testresultaten för Craze kommer tillbaka. Vill du fortfarande köpa Craze så finns den bland annat hos Svenskt Kosttillskott för 395 kr.

Läs hela Gymgrossistens text om tillbakakallelsen här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.