Skapad av & Inlämnad under Kosttillskott nyheter, Protein.

Bodybuilder-legenden Arnold Schwarzenegger har använt sitt namn för tävlingar, utrustning och böcker men aldrig tidigare något kosttillskott. Nu har han dock ställt sig bakom ett samarbete med tillverkaren MusclePharm med den egna linjen Arnold Series som nu finns till försäljning. Med kosttillskotten i Arnold Series har Arnold och MusclePharm:s vetenskapsmän tagit fram vad de anser som unika produkter med fokus på kvalitet och effiktivitet.

Arnold Iron cre3


Iron cre3 är ett kreatinkosttillskott som består av molykelärt modifierat kreatin och unika ion-3 nitrater. Den ska vara mer koncentrerad och kfraftfull än andra kreatinprodukter och med hjälp av världens första molykelärt modifierade kreatin så ska du få en god effekt med bara en tiondel av den rekommenderade dosen för kreatin monohydrat.

Iron cre3 ska leverera intensiv och varaktig effekt, ge dig möjligheten att träna längre och hårdare, förbättra din kraft och styrka – samt öka muskelvolymen.

Arnold Iron Whey


Nu kan du äntligen dricka ett whey-protein med Arnold på omslaget! Med Arnold Iron Whey var målet att ta fram ett whey-proteinpulver av professionell standard och superb kvalitet. Proteinet ska innehålla stora mängder naturligt förekommande aminosyror, vara otroligt rent, glutenfritt, innehålla endast 1 gram fett per portion samtidigt som det innehåller 22 gram protein av högsta kvalitet per portion.

Den höga kvaliteten ska möjliggöras med en högt pressad proteinformula och förutom protein så hittar du även en mängd olika vitaminer och mineraler i pulvret som behövs extra när du tränar hårt.

Arnold Iron Whey finns i förpackningar om 2,3 kg och 908 gram och i smakerna Chocolate och Vanilla.

Arnold IronMass


Arnold IronMass är Arnold Series gainer som är framställd för vikt- och volymökning med avancerade egenskaper. Varje portion innehåller 40 gram protein samtidigt som det har minimalt sockervärde. Med en patenterad fiberblandning ska du kunna behålla massan du intar och de 21 grammen fett per portion ska endast komma från hälsosamma källor. Förutom detta så har MusclePharm och Arnold utvecklat ett 5-stegssystem för en optimerad volymökning:

  1. Elite Complex Carbohydrate Matrix: Bakom det komplexa namnet så döljer sig även en formula med komplexa kolhydrater
  2. Muscle Plasma Protein Technology: Något som låter taget ur en science fiction-film, men det handlar om en högpotent blandning av biffprotein och laktoferrin som har höga halter av bioaktivt protein och peptider som ska ge en trefaltidgt högre tillväxt än generella wheyprodukter. Innehållet av biffprotein gör alltså att IronMass inte är vegetarisk.
  3. High Performance Healthy Fats: De tidigare nämnda fetterna som består av blandning med MCT (som återfinns bland annat i kokosnötter), samt mättat fett.
  4. Performance Growth & Muscle Volumizer: En blandning av kreatin och förgrenade aminosyror (BCAA) som ska ge dina muskler ett högt vätskeupptag för hård pump och stor volym samtidigt som du får ökad uthållighet och muskelenergi.
  5. Pro Digest Blend: Tidigare nämnda kostfiber som hjälper din intagna näring genom matsmältningsprocessen på optimalt sätt så att det inte inte går till spillo i kroppen.

Arnold IronMass finns i smakerna Chocolate Malt och Vanilla Malt.

De nya kosttillskotten från Arnold Series finns bland annat hos Gymgrossisten.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.