Skapad av & Inlämnad under Protein, Rabatter.

Body Science Egg protein

Body Science Egg Protein är en av mina personliga favoriter när det kommer till billiga proteinpulver för frukost eller mellanmål. Den har kanske inte högst halt protein per 100 gram, men smaken jordgubb/banan är riktigt bra och det är ett billigt äggprotein. MM Sports erbjuder dig just nu 26% rabatt på Body Science Egg Protein i deras nätbutik med ett pris på endast199 kr för en påse på 1 kg där ordinarie pris är 269 kr!

Egg protein finns i smakerna choklad och jordgubb/banan och en påse räcker till cirka 32 portioner där varje innehåller 23 gram protein och en låg mängd kolhydrater och fett. Jag lär skriva en recension om Body Science Egg protein och även deras vassleprotein Whey 100% inom kort, men tills dess om du är sugen på att få i dig bra med protein och samtidigt ducka laktos – ta en titt på MM Sports rabatterbjudande och köp hem en påse billigt äggprotein!

MM Sports har nu även flera andra bra rabatterbjudanden för billiga kosttillskott från Body Science så som Glycine, Bake protein, Creatine Monohydrate och CLA så om du behöver fylla på förrådet nu när solen är tillbaka i landet ett tag så är ett besök hos MM Sports väldigt lägligt!

Till MM Sports >>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.